Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan omskrivningar; Weasle


Det där Allt - som mest inget allt alls

 

som om minst

är mest Allt

av inget alls

 

så klart det hukas under trösklarna

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-28 13:22



Bookmark and Share


  SatansSon
du är bra pottis. har du fått en förläggare?
2019-04-12

  Ulf D VIP
Ypperlig slutrad som höjer sig över slutordet och som ett tvärjärn i mur­ankaret sluter ihop orden. Mycket slut här till att börja med. Klurig kompakt text.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri