Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sure sir" rätt man!

- Det sägs Volvo söker cowboys...
- Oh nej inte alls vad är det för nojs!
- Det gäller framdel
som gör Volvon hel!
- Visst ja kofångarjobbet för boys!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 15:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
2018-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Jo det stormar kring landet, fast enligt löpande bandet, i princip det kan ta fart, blott någon trycker på 'start', skriver 'hem' om i Kina vandet.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt