Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ryms i din damm? Jag minns hur jag gjorde ett akvarium med spray, tråd och Skokartong!


Personal space!

Låt min lilla damm vara ifred!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-01-28 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim