Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filharmonica. Någonting man klurar på! Ett ; Status! Två; Känslotillstånd!


I am dddeeeeead , en sång!

I am deeeeeeeead!
I am deeeeeeeeead!
I am deeeeeeeeeeead!
I am deeeeeeeeead!
And it goes on and on, like this forever!
I like songs, I d like too play, cause you know the truth!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 15:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människofånen, ingen vill lyssna till eller läsa ditt trams.
2018-01-28

    ej medlem längre
https://www.pinterest.se/pin/785667097466919749/

2018-01-28

    ej medlem längre
jag lägger ut bara bra musik. idag hqar jag lagt ut nio melodier. några från vuze. några från Youtube. lyssna. jag skriver himmelriket, ej döden. ser ut som du retar dig på nån. är det på mig?
2018-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Well, death is for ever.

2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim