Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör sig

 

 

tankar

natt

 

fast stjärnorna är

ingen och alla

borde jag delta i drömmar

 

långt borta

 

i ett annat språk

i känslan av vår kärlek

som varandras gränslösa

 

utan tid

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-29 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP