Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am coming

Genom blåst och regn
jag kommer fram
till mitt gäng
- har inget annat för mig
har inget annat för mig
än att blåsa bort bacillerna
genom en jäkla cykeltur
skrämma dem
genom gråkall våt luft
de ger upp
men inte jag
I am coming
- jehoo!

I am coming
I am coming!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-29 08:03



Bookmark and Share


  Respons VIP
At least you are trying - half the way to heaven!
2018-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En positiv och härlig glad-känsla i din dikt! Kan riktigt se dig framför mig, på cykeln!
2018-01-29

  Anya VIP
Får en härlig bild i huvudet av din text. Kämpaglöd och vilja. Hoppas bacillerna försvinner. Kan du skicka lite av din kraft till mig? :o)
2018-01-29

  Janina Kaminska
Fantastisk, underbar känsla rakt igenom.
2018-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart sätt att cykla sig bra
fripassagerare är inget att ha!
2018-01-29

    ej medlem längre
Som en glad och pigg trumpetstöt är dina underbart positiva ord!
2018-01-29

  Kungskobran VIP
Skrämma bort bakterierna
med cykelturerna
det tycker jag är bra
2018-01-29

  Fulbergarn
Full fart :)
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP