Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra livs fotspår

I våra livs medgång

och i våra livs motgång

sätter vi alla

våra livs fotspår




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-29 09:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Spåren av det förgågna finns alltid där
även om man håller nutiden kär
Spåren blir man aldrig kvitt
minnet blir för alltid mitt
2018-02-02

    AA VIP
Väl fångat om livets skiftningar och nyanser. Bra!
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, Valter, mycket bra!
2018-01-29

  Fulbergarn
Till livs vid frukostbordet!
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP