Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är blott en liten lort, ej värd en tanke mer

 

Gråt du dina tårar 

be dina böner

och ångra din synd

 

 

MEN

 

 

till mig får du aldrig

komma igen

 

§




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-29 10:20



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Texten ger ett sammanhang som det är lätt att förstå. Ett lätt sårad men beslutsamt diktjag som tar kontrollen.
Bra skriven text.
2018-01-29

  Nils-Robert
Det definitiva avslutet, sakligt och tydligt. Bra uttryckt
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP