Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isflöjter

 

                                                                    Vindarna spelar

                                                                    isflöjter  sjunger

                                                                    stigande ljuset

 

                                                                   Brummande humlor

                                                                   vårblommor

                                                                   honungskafferiet

 




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 531 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-01-29 10:30



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vacker harmoni!
2021-02-03

  RitaBrunner
En fenomenal rubrik! Vacker!
Kallt och varmt i harmoni!
Mycket fin dikt!
2018-01-31

  Linda CH VIP
Från kyla till värme. Fint präntat!
2018-01-31

  Niliboy
Is nu å vintern spelar upp, men vi glömmer inte vår längtan!
2018-01-30

  Niliboy
Is nu å vintern spelar upp, men vi glömmer inte vår längtan!
2018-01-30

  Monika A Mirsch VIP
musiken din går genom hjärtat mitt - tack!
2018-01-30

  Bo Himmelsbåge
Vacker och hoppingivande vårdikt!
Jaa... vi vandrar nu mot ljuset...
Härligt!
2018-01-30

  Stanley Rydell
Kortord som klingar med ljuset in i vår som väntas
2018-01-30

  walborg
Tack för rika sinnliga vårbilder
2018-01-30

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra, skimrande bilder som sjunger om våren.
2018-01-29

  DavidM VIP
Härliga ögonblickskeenden med rader rika på uttryck.
2018-01-29

  Fulbergarn
Kontrasten ger styrka
2018-01-29

  ULJO
Fint poetat. Andas vår
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle