Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPAS NÅGON HACKAR FACE BOOK

hoppas någon hackar face book

så att allt raseras

face book är ett äckligt träsk

och det borde dräneras

de som styr och ställer där

är helt fascistoida

krossa hela eländet

så packet där får lida

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/1 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2018-01-29 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP