Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖ

En meters snötäcke har vi

och nu snöar det igen

Får väl sikta på midsommar 

innan den försvinner

Tur att jag bor högt

när vårfloden kommer

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-29 11:26



Bookmark and Share


  ULJO
Ödets vägar är olika. I småland har vi regn.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP