Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockdjupet

ögonblick som jag minns
som klangen av en oändligt
tung klocka som aldrig dör

blandar sig med dagens ljud
bildar en botten
som att se ner i klart vatten

där något sakta rör sig
och väcker aningar om något
som fanns där förut

och alltid
har funnits




Fri vers av stenhur VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-29 12:22



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket vacker
text om tidens gång
som väcker många
tankar och har många
infallsvinklar.
2018-02-18

  walborg
Associerar till att få växa upp med ett tickande golvur som hjärtslag och livsrytm - trivselljud
2018-01-30

  ULJO
Minnen av klockans ljuva klang är både positiva och negativa. Fint skrivet dock.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP