Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fetmaepidemins Romeo och Julia!

Måste börja röra mig, om inte för min skull!
För Älsklingens!
Så det inte blir av oss, Fetmaepidemins Romeo och Julia!




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2018-01-29 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim