Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Sol, min Måne och mina Stjärnor



Ibland behöver jag värme
Då värmer ditt leende mig som en mild sol

Ibland famlar jag i mörkret
Då sänder du ditt milda månljus

Ibland känner jag mig vilsen
Då visar du mig vägen genom dina tecken som Stjärnor

Du är min Himmel
himmelska kropp

Du är den jord jag vill nå
och beröras av

Vi kan skapa ett universum
tillsammans
för varandra
bara genom att finnas
med och för
varandra

Om du vill bli
Min Sol
Min Måne
Mina Stjärnor

så kan jag bli din Komet
som vill lysa upp din Himmel




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-29 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP