Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosensnö


Ett liv utan kärlek för oss båda
blir en livslång plåga
Det gör ont när knoppar brister
knoppars spira det sköra mister
prinsessan rosensnö
vill hellre dö
än leva utan rovdjurbarmen
smälter ned mot armen
en fjärilsvinge skör
vingarna du rör
ljusets bländande strålar
livets bladverk i skimrande färger målar
livet bitterljuvt
blås det bittra bort
livet är så kort




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 18:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
! tack nya vyer ger även innovationer
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP