Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar/ porträtt

mina andetag håller inga frågor längre,

de har sig så korta

 

           av kärlek




Fri vers av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-29 21:02



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP