Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrorten


jag tar tåget tillbaka till norrorten jag lämnat bakom mig
tar ut en femhundring vid bankomaten i snöblandat regn
några få meter från mitt förra hem
försvagad och förstärkt av det lilla vodkaruset
och när jag sedan börjar gå
svävar mitt förflutna bort i ögonvrån
försvinner
som en såpbubbla spricker i vinden




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-29 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski