Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens ungdom

hur tror ni det påverkar en människa att växa upp med vetskapen om att mänskligheten kommer kollapsa under ens livstid?

ångest är väl en reaktion på det, eller nihilism, eller revolution kanske vore något. jag vet inte vilket som är mest produktivt.

min poäng är att det kanske inte är så jävla konstigt att "dagens ungdom" beter sig som den gör. ni har liksom inte gett oss så många alternativ.




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-30 18:18



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
nuet tillhör oss alla levande. Morgondagen tillhör dagens ungdom och deras barn. in poäng att är att ingen generation lever in splendid isolation. Min dröm är att människosläktet tar tillvara alla erfarenheter bra eller dåliga för att skapa en bättre värld att leva i. Jag själv växte upp under det kalla kriget med kärnvapenhot och beredskapsplaner hur man skulle agera för att överleva. Trots allt har ännu inget kärnvapenkrig brutit ut även om vi fortsätter att döda varandra i allsköns konflikter. Till sist tror jag att vi kan lösa det för vem skulle annars göra det. Give it hope.
2018-04-01

  Kungskobran VIP
Domedagsprofeter har hitintills alltid visat sig ha fel men någongång kanske dom får rätt , problemet är att vi inte vet när
2018-02-02

  Fulbergarn
På 70och 80 talet levde vi under atombombs-hot via det kalla kriget
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

kravaller