Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmark


barmark
månen glider fram
mellan molndrivor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-29 23:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Molndrivor" ett vackert ord,
som ger en utmärkt haiku.
2018-01-30

  Nanna X
Skönt att molnen skyddar. Marken kan ju bli helt moonstruck, annars.
2018-01-30

  Onomatoprofet VIP
Fin haiku!
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP