Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandraren



Som ett träd står du
med armarna utsträckta
i händerna bär du varsamt
tid och tystnad
din krona sträcker sig milsvid
bland moln och stjärnor
dina bröder och systrar
vilar mot din skuldra

I havet driver vinden
dyningarnas brus vaggar din vila
fåglar bygger bon i dina händer
kring din fot lyser himmelsk vår
mellan himmel och jord
står vandraren
försjunken i drömmar
Din himmel är här och nu
bor kärlek i öga och hand
sker under
då blommar du

Jag vilar vid din fot
lyssnar till dina sånger
blundar intill ditt öga

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-03 00:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP