Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandling

Jag vill bara försöka
hitta en värld utan hat
ingenting annat
är mitt vemod ett plus
eller ett minus?
det kan jag inte veta

Livet är ingenting nytt
det är uråldrigt
omvandling av hjärtan
i mörker
arbetar frenetiskt vidare

Promenerar i det blå
om jag andas
tillräckligt många gånger
kanske det blir rätt
någon enstaka gång
i mitt inre rum
behöver jag aldrig frysa




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-30 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP