Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit tyngdlös

Jag har nu blivit så gammal att jag blivit tyngdlös

Jag tyngs inte längre av årens bärda bördor

Jag behöver inte längre tyngas

av sådant som man tror måste göras

för att få känna sig lycklig

Jag kan göra som Lennart Kjellgren sjöng i Bialitt:

"A vi väntar till i morron

      man ska alltid ge sig tid

Vad man gör det ska man göra

        uti lugn och stilla frid "

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 10:57



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst är det så.
Tack för din påminnelse
om Bialitt! Den var
mycket bra och
rolig. Det är nog inte
många som vet vad
det var.
2018-01-31

  Solstrale VIP
Prioriteringar på hög nivå som du kan lita på...
2018-01-31

  StinaJ VIP
det finns alltid fördelar med att bli äldre.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP