Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag, i dina ögon?

Jag har haft mina chanser, en del har jag tagit.

Vissa må träffat, men för många har missat.

Mitt hjärtas kompass har sårats av livets gång.

Det färdmedel jag älskar att nyttja, men aldrig litar på.

Du finns kvar, jag ser dig igen nu när stormen börjar avta.

Fortfarande lika vacker, står du där, men är det försent?

Dimman har lagt sig och jag vill springa in i din famn, men är den öppen?

Du är mitt begär, kursen i mitt liv är åter satt, i mina ögon är du allt.

Hela mitt väsen trånar efter svaret,
vad är jag, i dina ögon?




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cross