Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning på hög nivå


jag njuter, badar, vältrar mig

i tystnaden

sträcker ut mig

blir längre

kan nästan nå evigheten








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-30 13:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud!"
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP