Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där ja...

Det talas mycket på stan om dej
att du är ju en lurpassande Frej...
Vad sägs om detta
du kan väl berätta...
Javisst, telefonist, är ju min grej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-30 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt