Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBEVEKLIG

Om jag stannar klockan
så går tiden ändå

Obeveklig

till den dag
och jag gruvar mej så

Skymning skall komma
och gryning

Vart befinner jag mej då

Ser på pendelns
lugna rytm
sekund efter sekund

Och jag tackar
för denna stund

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 14:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får vara tacksam för varje sekund...
2018-02-04

  aol
Kram vännen såna tankar kommer till en låt oss ändå njuta av våra dagar,
2018-02-01

  Quasimodo
Ja, tiden är obeveklig och stannar aldrig, vi färdas med den för det som ska vara och bli. Tidstankar jag delar med dig!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP