Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågorna


vågorna sköljer
rytmiskt över iskanten
den nyfödda




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-30 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög klass på denna!
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP