Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärlig talat jag tror på hjälp från ovan. Jag hoppas att "Extraterritorials" kommer att komma och göra ett välgörenhetskrig som är invecklad med värdighet. "


Jordfolket kommer att erövras av en super civilisation I

 

 

 


-Världen krigare i varningen. Ett geni fysiker. sade i maj 2018 börjar invasionen invandringen.
Amerikansk framtidsforskare Michio Kaku av japanskt ursprung har en av grundarna av strängteori och teoretisk fysik Professor Henry Semat Graduate Center, City University of New York, varnar för katastrofer som de skall falla på mänskligheten 2018.



 Enligt hans mening det mest skrämmande försök att undersökas kommer att utomjordisk invasion av jorden invånare!


Michio Kaku beräknade också det ungefärliga datumet då vi kommer att bli attackerade av en race från universum:
i slutet av maj.
När en supercivilization tar tag i jorden.
 Futurologen uppmanar alla att förbereda sig för radikala förändringar i framtiden!

.
 I en ny intervju sa den amerikanska experten att folk inte vet vad som väntar på dem!
 Vi har lärt oss vad som händer i år. Vissa regeringar i världen är medvetna, men de är tysta.
Även om det försöker lugna andarna genom att släppa information om UFO, räcker det inte.
Dessa regeringar gör ansträngningar för att hålla situationen under kontroll. Men vi har inte kommit till nivån för att förstå vad som händer i universum.
Vi kan känna på vår egen hud vad deras avancerade länder har gjort med de mindre utvecklade folken.
Jordmännen kan vakna upp en stam tillbaka vars land kommer att erövras av supercivilization.
 Det är frågan som kommer att visas år 2018.
Vad betyder det? Jag vet inte. Vad är deras avsikter, vet jag inte det?
 Men vi måste alla förbereda oss för allting att förändras. visst är att vi inte är ensamma i universum är tydliga.
 Och de kommer till oss, den amerikanska futuristen har släppt ryktet.
 Samma sak sade den tidigare kanadensiska försvarsministern Paul Hellyer.
 Att erövra jorden kommer att börja 2018, säger han.

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 16:52



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
En invasion från universum i slutet av maj! Ja, varför inte... Ingenting förvånar mig längre.
2018-01-30

    tramp
Ojj ! Undrar hur SD ställer sig till detta.
2018-01-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det här låter superduper hoppfullt,hoppas man får följa med dom till en annan planet med intelligenta varelser.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP