Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan


Sommarlov vid din hållplats,

asfalten hettar,

sväljer,

hör hur gräset växer.

Vill öppna upp den dagen,

släta ut alla rynkor,

andas ut din luft,

ta med mig,

mina pusselbitar,

resa hem

med lätt bagage.




Fri vers av sargassosea
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea