Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andlig energi


Andlig Energi

andlig energi i all min lyrik/
andas med beats denna branden är mitt liv/
andar utan tid och rum frihetslugn/
smider sunt låt mej aldrig skriva punkt/

nej! kommer fortsätta i all evighet/
och vi kommer alltid sprida sanningens sken/
vandringen sker i kärlek tills alla är med/
handlingen ger ringar på vattnet nu landar vår sten/

pallar ej mer hat TPL är kärlekssoldater/
andlig evolution nu! för världen är galen/
läkande rader säkrare vanor älskande sagor/
väckande slagord växande talmod mäktiga havsvåg/

sköljer över falska egot vi behöver alla se vårt/
högre jag i sitt ljus som vi möter anden med då/
försöka inte landa stenhårt på den gråa betongen/
denna lågan i stormen kommer stoppa all ångest/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-30 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl