Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Wannabe

Jag vill bli till någon
Vida känd och berömd
Men inte till vem som helst
Det måste vara någon som folk ser upp till
Tycker om och gillar
En med både klass och stil
En med ett helt underbart smil
Frågan är bara vad jag måste ta mig för
för att ha chansen att bli lika stor som dr Phil
För härifrån och dit känns det som om det är många mil
Men jag ska kämpa och slåss för att en dag ta mig dit
För hur många misslyckande jag än gör tänker jag en dag
bli till en Hit
Ja, det lovar jag mig själv då jag inte längre vill vara till
Ingen
Något bortglömt spill
Ingen som ingen känner till
Så jag vill bli till någon
A Wannabe
För som vida berömd kanske man kan göra en skillnad…

Ken Cassel
30/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel