Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hopp

Livet bara rusar förbi.
Inget bra som är eller bli.

Fastnar i allt som påminner mig.
Är kvar i det tunga som förökar sig.

Finns ingen ljusning i det hela.
Det är jag som velar.

Framåt och bakåt gör så ont.
Nutiden snurrar runt.

Hur kan jag bli bättre fort.
När livet spelar med sämsta kort.

Bilder inristad i min själ.
Ångesten jag känner så väl.

Just nu vill jag bara försvinna.
Inget här jag kan vinna.

Ändå tänker jag att det finns hopp.
Att goda tider inte sätter ett stopp.

Mitt mål finns här.
Jag vill inte lida mer.




Fri vers av Jina
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina