Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

basic

Mat rent vatten tak över huvudet
någon värme lite kärlek och aningen av hopp
kan det räcka till mänsklig värdighet

men för oss, vi andra i fåtal, vi rika, för oss duger det inte förstås
basic is not enough
vi omger oss i stället med helt onödvändiga accessoarer - vilka vi använder för att skyla över våra själsliga våndor
accessoarer
såsom tusenkroniga handväskor som häftiga snabba jaguarer som de dyraste iphonerna som stressresorna högst upp i stratosfären
allt
somsagt
bara plåster på såren
sår
som man inte ens tycker sig ha tid nog att slicka på vanligt vis
cause, you know,
you're worth it...

Hur
är det då att leva ovälkommen utan mat och med soptippsvatten som dryck
med en säck till tak
heltutankärlekheltutanhopp
Kan
man inte bli kriminell för mindre
Tungan är ändå inte lång nog för att slicka alla såren - hur mycket du än ville.

Cause, anyway
you're worthless




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP