Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman låg tät i Tjockhult

när Pär stod i hagen och kliade sig på magen
till radion som i traktorn spelade Egyptian raggae
En rytm och en takt som Pär sedan gick och visslade
på hela dagen fullt vaken
En låt som lockade och lockade men kom ingen vart
Stora bomber
Pang!!!
Sedan blev allting både mörkt och svart då Dag Vag
tackade för sig och sa God natt då en annan helt plötsligt
kände sig helt naken då saknaden efter dem
blev allt för stor

Dimman låg tät i Tjockhult
En tribute till Dag Vags fina och coola låtar
i Scenbuddism…

Ken Cassel
30/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Länge leve Dag Vag!...och din fina text!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel