Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Ditt leende och ditt skratt.
Det är som jag hittat en skatt.

Du är mitt allt.
Och du ger så mycket halt.

Min kärlek strö jag över dig.
För du är det viktigaste för mig.

Utan dig är allting bara tungt.
När du är här då är det så lugnt.

Du är mer än min härliga pratkvarn.
Är så tacksam för att du är mitt barn.




Bunden vers av Jina
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-01-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina