Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är 3 dikter

.

som ett öppet forum: dagen

som ur ett sprucket skratt: blicken

som av ingen anledning: jag

.

korta stunder: tillsammans

men i fönstret är hoppet, suckarna

de olyckliga dikternas
absoluta punkter

.



självömkan hjälper ingen
har aldrig
ska aldrig

men den uppehåller oss

på samma sätt som det uppehåller en klåda
att riva sig blodig




Fri vers (Fri form) av 87383 Karlsson
Läst 645 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-30 22:22



Bookmark and Share


  Elementary
Den bitterljuva blandning av mörker och kärlek
Anar också sårade tassar på barn
Vackert smärtsam!
2018-02-26

  morgonstjärna VIP
sorgset och fint samtidigt
fast självömkan
tycka synd om sig själv
är så patetiskt

som förlorat sig själv

;) sista meningen gör ont
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson