Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert

"Tala högre"

Nej,

Lyssna bättre

Förstå oss




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-30 22:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alla känslorna på en gång
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen