Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

långpromenader
gör gott för själen och kreativiteten

jag försöker
komma mig ut varje dag

det lyckas inte riktigt alla dagar förstås
av olika orsaker

det är olämpligt väder
eller så kanske jag reser

men bara jag kommer mig ut
så ångrar jag mig inte




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-31 09:30



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Så sant!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP