Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett memento


Tillkortakommanden

I år är det valår och då får vi se nya exempel på tillkortakommanden

som har som konsekvens att personer

som på ett eller annat sätt drabbats av livets hårdheter

kommer att hämnas

genom att rösta på något parti

som de inte skulle ha röstat på

om allt gått väl i deras liv




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-31 10:09



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sannolikt så!
2018-01-31

  Solstrale VIP
Val-år ... Fest-i-valen... Ja vissa hämnas för minsta lilla...
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP