Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt


stod tiden stilla

men känslorna rörde sig

baklänges in mot  hjärtat
vände däri och rusade sedan ut 
mot fingertopparnas mikrogalaxer

och rymden krökte sig kring din gestalt




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-31 11:46



Bookmark and Share


  Spik

Fingertopparnas mikrogalaxer
Vet vad du menar :)
Bra!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP