Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklart!

Dag utan solglimt
får ju en sådan effekt
natt den kom direkt!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-31 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt