Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penibel process publicerades



Patrullerande parkeringsvakt
påtalade parkeringsförbud

parkeringsböter

privilegierad pösmunk protesterade
personligt påhopp, paragrafrytteri
parkerar perfekt, punkt

palaver

polis på plats
poängterade parkeringsfelet

polisövergrepp, pappskallar

promillehalten påtaglig
pikettransport

prekär påföljd

promenader, pendeltåg




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2018-01-31 11:58



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Piffig pangsäker publikation! :)
2018-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Perfekt beskrivning...kul att läsa...
2018-02-04

  Ess VIP
wow <3
2018-02-03

  överlevaren VIP
Pricksäker poesi!
2018-02-03

  Flying Anna VIP
Vad finurligt skrivet och med en skön humor dessutom!
2018-02-03

  Eva Helene VIP
En riktig Pärla, perfekt!
2018-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken härlig skriv- och läsövning
men med allvarligt innehåll.
2018-02-02

  Janina Kaminska
Fyndig, originell, smart, humoristisk.
2018-02-01

  StinaJ VIP
Den här var fyndig.
2018-02-01

  Solstrale VIP
På pappret påvisades pinsamheten påfallande penibel... Rolig fyndig och p-korrekt...
2018-02-01

  limerick
Putslustigt p-piller! Bokmärker!
2018-02-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig kavalkad av p...humor och sanningshalt utstrålar från din text!
2018-02-01

  aol
Väldigt bra gjort säkert pennsvingat om p.
2018-02-01

  Nils-Robert
Poesi med humor i. Jättebra skrivet
2018-02-01

  Respons VIP
Precis på pricken. Professionellt presterat!
2018-01-31

    Peter Söderqvist
En allitteration vandring i förbuden.
En illustration av att sätt p för något?
2018-01-31

  Margit Grell
Taktfast flöde på P!
2018-01-31

  Olof Lagerhorn VIP
Fyndig, rolig och skickligt komponerad ordlek! Också en bokstav kan säga så mycket:)
2018-01-31

  Maria Sundelin VIP
Man ska inte vara så säker på sig innan man är i land
Kramar
2018-01-31

  walborg
Allitterationsprestation! Inga onödiga ord här inte!
2018-01-31

  walborg
Superrolig p-dikt!!! Bokmärker
2018-01-31

  DavidM VIP
Finurlig, underfundig dikt.
2018-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Toppenkul text triggar tråkmåns till tokroliga tankar.
2018-01-31

    ej medlem längre
Vilken underbart härlig ordlek!
2018-01-31

  Niliboy
Roligt, fyndig lek!
2018-01-31

  Ezmeralda VIP
Men vilken fullträff!
Så rolig dessutom.

2018-01-31

  Fulbergarn
perfekt på p
2018-01-31

  Jan Johansson
Den var verkligen bra den
2018-01-31

  M.Eta
Perfekt pillemarisk poesi!
2018-01-31

  Peter G VIP
Poesi på P, perfekt placerade P:en! påstår Peter!
2018-01-31

  Stanley Rydell
Superkul :)!
2018-01-31

  Salvation Pepper
Perfekt!
2018-01-31

  ULJO
P blev till härlig poesi
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP