Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden öppnar alla sår

Livet kan vara svårt att tro på när det inte går.
När du talar med någon men den är som en vägg är det svårt att känna att man kan lösa sina problem.
Du försöker att förstå varför allt känns så här.

När någon annan är viljan i ditt liv
är det svårt att vara mil i från varandra.
När du på natten skriker ut i frustration
hör du ett eko slå mot väggen i ditt rum.

Tomma timmar rullar snabbt förbi dig
ingen ork finns för att hinna ikapp dem.
Om lycka gick att köpa på burk
skulle jag ligga död på golvet utav en överdos.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-31 12:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det var en önskan
överdos

det skriver hur du känner

kramar <3

2018-01-31

  Solstrale VIP
Väldigt bra skrivet!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream