Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej längre främling

Att byta ord med en främling

betyder 

att man inte längre är främling

med varandra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-31 12:55



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Härligt, vännen.
2018-01-31

    Sefarge VIP
Ja så skönt!
och kan vara
Upplysande
att bryta
Tystnaden?
:}

2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP