Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa bytet

Det bästa byte en människa kan göra

är att byta några ord

med andra




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-31 12:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I al d blir orden bortbytingar när de vänds emot en tyvärr... Finurlig och bra sagt!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP