Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmörkade tankar denna förmörkelsens dag

solförmörkelse
månförmörkelse

är ingenting
jämfört med själens förmörkelse

ibland är man bara
så mörk, så svart

att man inte vet
var man ska få in ljus




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-31 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP