Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ot rolig het



Dagen efter övergreppet
låtsades jag som ingenting
Rivmärkena på ryggen
fick mig att gråta av rädsla

Jag frågade du sa; "Du ville jag skulle klia hårdare"


Vill du skada någon som är medvetslös
Drogad av dig


En annan gång fick jag Grand Mal
Det var för att du hoppat över en viss substans
i den cocktail du tilldelade mig varje kväll
för att; "Du ska bli lugn"

Under anfallet råkade jag bränna hål
i soffan med min cigarett, som jag tänt
när jag var i Black-out

Jag fick skäll för hålet
Skulle bli tvungen att ersätta soffan
"Ja", sa jag "Men jag har inga pengar nu"


Vill du skada någon som är medvetslös
Drogad av dig


En annan gång efter en kvällcocktail
så vaknade jag till trots att jag somnat in
på starka sömntabletter dessutom
Mina lungor slutade andas automatiskt
Jag fick tänka varje andetag och se till
att jag höll mig vaken

När jag frågade vad det var i cocktailen
berättade du att det var Narkosmedel för djur
med effekten att inre organ saktar ner

Det var därför mina lungor slutade andas
automatiskt


Vill du skada någon som är medvetslös
Drogad av dig










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-31 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vidrigt men vackert skriven
2018-02-04

  Fulbergarn
hemskt
2018-01-31

  Quasimodo
Stark och öppet för övergrepp och utnyttjande, berör!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP