Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om vardagens stress


Familjeliv

Skjutsa hit, skjutsa dit, hämta här, lämna där Kom ihåg, kom förbi, kom igen, kom iväg Hinna med, hinna kapp, hinna se, hinna fram Plocka i, plocka ur, plocka fram, plocka bort Städa ur, städa upp, städa rent, städa bort Leta fram, leta rätt, känna in, känna av Koppla upp, koppla in, koppla ur, koppla av Ät si, ät så, ät ej, ät upp Gå upp, gå ner, gå fram, gå bort Ställa fram, ställa bort, ställa till, ställa rätt Tycka till, tycka rätt, tycka synd, tycka om Boka in, boka av, boka på, boka upp Stå i, stå upp, stå pall, stå ut! ©JessicaMarieOlsson2018 https://alskadebarndikter.blogspot.se/2018/01/vardag.html…

 

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter

 




Fri vers av Jessica Olsson VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-31 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP