Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bro i en stad

En fläkt av nostalgi andas i mitt ansikte
Jag står på en bro över en suddig spegel i gryningen och stadens mörka siluetter blir ett staket som solen försöker kika över
Andas den fuktiga luften
Här stod du och jag för många år sedan
Två oskrivna blad
Nya och nyfikna
Solen har stigit högre nu och i dess värmande strålar tåras mina ögon




Fri vers (Fri form) av micke ahlborg
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-01-31 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg