Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANDSKEN ÄR KASTAD

 

Kastade gula

högerhandskar

 

utspridda

på marken

 

jag stannar

på vägen

 

alla mina

runt omkring

 

håller mig kvar

 

dina ögon

förebrår mig

 

kom till mig

kom till mig

 

jag står kvar

på vägen

 

vaknar naken

fattig livlös




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-31 17:42



Bookmark and Share


  Petter Wingren
drömskt spännande
2018-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande...
2018-02-04

  Judas Ekholm VIP
Jäkligt snyggt upplägg! Och de här "tvåradingarna" funkar utmärkt. I övrigt en gripande anti-sentimental text som berör. Kudos!
2018-02-02

  Anya VIP
Jaa ibland är det svårt att hålla sig kvar...då kan man få hjälp av alla de man har runt omkring sig. Känner igen mig. Tolkar texten som en dröm. Stå kvar, stå kvar...tänker jag.
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Starkt text som berör tanke och känsla!
2018-01-31

    ej medlem längre
Omskakande!
2018-01-31

  ULJO
Berörande om kastad handske
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP